• Welkom

    Welkom

  • Welkom

 

Welkom bij Schlosser Art

Beeldend kunstenaar Marie-Thérèse Schlösser (1953) werkt multidisciplinair en zowel twee- als driedimensionaal. De wereld om haar heen is een grote bron van inspiratie. Met materie, techniek en fantasie legt ze bloot wat een ander niet ziet. Haar monumentale beeldhouwwerken, installaties en schilderijen zijn de afgelopen jaren door particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland aangekocht. Kijk hier naar de opnames gemaakt door uitdekunst.tv voor het programma "In the Picture"van Marie-Thérèse. >


Welkom bij Schlosser Art

Mixed Media

Welkom bij Schlosser Art

"Als kunstenaar ben ik altijd bezig mijn eigen wereld te creëren"


Magische Wereld

De magische wereld van Marie-Thérèse is een zeer aantrekkelijke. Een nieuwe plek waar schoonheid niet zo zeer het einddoel is; juist de weg ernaartoe is het avontuur. Waar kleur, licht en intensiteit het voor het zeggen hebben. Waar kracht en spontaniteit het winnen van het gewone, het gelijke, het alledaagse. Rauwe rafelrandjes en verval worden niet weggepoetst maar liefdevol omarmd.
Magische Wereld

Tekeningen

Magische Wereld

Schilderijen


Vrijheid

"Als kunstenaar ben ik altijd bezig om een heel eigen wereld te creëren en mijn beeld van de wereld mooier te maken. Daarbij is de balans vinden essentieel, tussen ronde vrouwelijke vormen en mannelijke scherpe lijnen. Mijn uitgangspunt is vrijheid. Ik creëer deze eigen wereld in eerste instantie voor mezelf, om steeds weer verrast te raken. Wat ik wil overbrengen is een kijk in mijn wereld. Mijn werken hebben geen titels. Ik gun de ander de vrijheid om met eigen ogen naar mijn werk te kijken."
Vrijheid

Beelden

Vrijheid

Installaties


Contact

Neem contact met ons op:

Telefoon en Email

Telefoon +
+316 542 143 94
Email +
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.